Friday, September 30, 2011

Begeistring

i helga skal vi Begeistres - og kanskje Begeistre. Vi får se.

Fint blir det.

Thursday, September 29, 2011

en lang dag på kontoret

-som i filifjongtilfelle er i bilen, på en eller annen prøve og så i bilen igjen. I dag i tretten timer. Seks av dem kjørende.

Jeg klager ikke.

Men seks timer i bil er det vi brukte fra Trondheim til Trysil. Da vi kjørte omveien.

Wednesday, September 28, 2011

Alt er ved det gamle, til tross for flytting

Jeg lar meg hisse noe så inn i h... opp av den kommende ordføreren i den nye kommunen vi har flyttet til. (Og så har jeg nesten, men bare nesten, begynt å banne)

Tuesday, September 27, 2011

Høst

Dette kan høres ut som en klisje, men det er helt sant.

Det virker på meg som det er Høst for første gang.

Sunday, September 25, 2011

På ei kuruke Midt i Mellom

Forrige helg var vi på tur. Vi kom oss litt seint av gårde den første dagen, og det stedet vi valgte ut som bålplass viste seg å være litt, utrivelig, tror jeg man kan si. Men rundt oss på alle kanter var det riktig så vakkert, oppdaget vi etterpå. Vi kunne sikkert ha gått fem hundre meter til og kommet til den fine stranda (som vi senere ble fortalt fantes rett over knausen), men fordi vi kom så seint av gårde og var så sultne og litt grinete, når sant skal sies (og av og til skal jo det sies, det som er sant), så ble det altså ved denne tømmerstoken, som ikke lå riktig så idyllisk til som vi først tenkte. Men det gikk da greit, og etter å ha unngått de største kurukene og balansert i gjørmedammene rundt bålet med pølser som knapt rakk å bli varme, tok vi sekken på ryggen igjen og så oss omkring, på vei tilbake til bilen.

Av og til er livet sånn.

Saturday, September 24, 2011

Blåbrygging!

Noe av det aller aller aller fineste med å ha flyttet nordover er at vi kan Blåbrygge en dagstur. Tenk det. Stå opp. Spise frokost. Se at været blir fint. Spørre hverandre hva vi skal finne på. "Tja, skal vi kjøre en tur på Blåbrygga?"

Wednesday, September 21, 2011

Tuesday, September 20, 2011

den dagen der...

Jeg lurer på om det kan være sånn at man får utdelt en viss porsjon entusiasme til bruk gjennom livet. Og om man rett og slett kan bruke opp all sin tildelte dose, si før man er tretti? Eller førtitre, eller når man nå har vært entusiastisk så det rekker.

Noen som sa PMS?

Pøh!

Monday, September 19, 2011

Grmpf

Fjong meg her og fjong meg der. Det er ikke bestanding man kjenner seg hverken det ene eller det andre skal jeg si deg.

Sunday, September 18, 2011

Sladrefilifjongen

Vi har rett og slett flyttet til ei bygd med en godt bevart hemmelighet. (Som burde vært kjent av alle i mils omkrets). Men HAHAHAHA, nå har vi oppdaget den, og vi kommer til å plapre i vei.

Saturday, September 17, 2011

Og DER var vi i gang igjen

I går, eller forledendag var det kanskje, ble det lov å fyre opp bål ute i skogen/fjellet/ved havet/elver/vann igjen. Og, selv om vi kom oss litt seint avgårde (det ER noe med de første turene, alt tar så himla lang tid, SÅ mye å huske), så ble det bål, det ble hav og det ble blidere unger og voksne da vi kom heim igjen.

Høst er ikke så verst.

Friday, September 16, 2011

Noe av det fine med å ha unger er at de sier morsomme ting når jeg minst venter det

Brage (seks år) stoppet og så på et par skjeletter ei stund før han sa; "Mamma, de der skjelettene, de er sikkert skikkelig gode på stilleleken!"

Det kommer sigende

I dag kjente jeg at jeg er skikkelig glad for at jeg bor i ei bygd.

Thursday, September 15, 2011

Engeløya

man hører det på navnet. Engeløya. Det er et nytt favorittsted. Og der er plass til Mange!

Nordlandsk Safari

Jeg vurderer å starte en binæring til mitt reisende teateryrke: Nordlandsk Safari. Men kan simpelthen sitte på med meg til og fra de ulike oppdragene og jeg kan nærmest garantere at man ser; sau, kyr, hester, ørn, hare, lemmen (minimum 200) (både flate og runde), gjess (som går midt i veien på E6 og prøver å jage vekk bilene) (og nesten klarer det), katter i ulike kulører, elg og kanskje en rein eller to.

Og så kan man se på de eksotiske menneskene som øver Teater mens man venter på returen.

Tuesday, September 13, 2011

Vanskelige Valg

Jeg synes kommunevalget var ganske lett. Og fylkestingvalget var enda lettere. I den nye hjemkommunen min skulle vi også stemme for eller mot øl i butikk, og det synes jeg er litt sjarmerende når sant skal sies. Når jeg skjønte hva som var JA til og NEI til på stemmeseddelen ble det valget også ganske enkelt.

Men noen Valg. Noen Valg er Skikkelig Vanskelige!