Sunday, September 30, 2012

Søndag. 63 dager til deadline

Ser man det. Sol, unger på VIL cup og Supermann og SuperPappa straks klare for fortsettelsen.

Dagen i går gikk som planlagt, full måloppnåelse mao. Vi lærte imidlertid at store steiner som ramler på legger til sjuåringer gir bestefedre nervøst sammenbrudd (det samme gjør unger som balanserer i byggreis og stillaser). (Og forsåvidt unger som går på flat bakke og gjør brå bevegelser). Vi lærte også at lavt blodsukker (hos arbeidsfolk og gutter som ikke helt vet hva de skal finne på) for enhver pris må unngås.

Dagens plan: SuperPappa snekrer ferdig den fine fine trappa. Supermann skrur masterboard (det er det hittil kuleste navnet på et materiale) på bad og i gang og filifjongen skal måke den siste haugen med grus, rydde (kjeeeeedelig!) skre (altså plankerester, men skre høres tøffere ut) og om guttene ikke har gått bananas til da skal hun begynne å sparkle(!).

Dagens utfordring: Å være smartere når guttene oppfører seg som gutter på en byggeplass. (I går satte vi ny rekord i å si "nei" og "ikke" og prisen for dårligste mor gikk til meg. Målet i dag er å klatre opp til kvalifisering for nogenlunde god mor).

Dagens motto: Det gjør ikke noe om man bøyer en spiker eller to, det blir hytte allikevel (sitat Mamma Mø)

No comments: