Sunday, February 12, 2012

Trygve Olin

Velkommen til oss!

Vi er ganske rare, men vi er kjent for å være snille også. Et sikkerstikk i denne familien er bestefar, hans hjerte smelter for alle under ti år (inklusive dem han tror ikke har passert ti enda, og det begynner etter hvert å bli noen). Men den som husker bursdagen din er nok ikke ham, heldigvis har han Min til å hjelpe seg med denslags (hun er forresten også ganske svak for små mennesker som deg).
Onkel Haavard er en sann helt når det kommer til mat, så synes du det er dårlig stelt med denslags hjemme etter hvert tar du deg bare en tur til Trysil (skjønt, med den mammaen og pappaen din er det nokså utenkelig at maten skal være grunn til å reise, så da må du kanskje finne på ei anna unskyldning).
Tante Marit er grunn god nok for en Trysiltur, sammen med onkel, Linus og Vetle utgjør hun det perfekte vertskap for smågutter med mammer og pappaer som vil ha ei rolig koselig helg med passelig turer og kafe på toppen.
Til oss i Valnesfjord (eller på Blåbrygga når det er sommer) kan du komme når du vil! Jakob, Brage og Odin kommer kanskje (eller; helt sikkert) til å leke litt bråkete storguttleker, men da spør du bare onkel Thomas om han vil bygge togbane med deg. Merk deg dette Trygve Olin; onkel Thomas klarer heller ikke si nei når det kommer til leking.
Du kommer kanskje til å synes det er en hel flokk onkler til å begynne med, så det kan jo være du går i surr, for onkel Ben, - Alexander, - Sondre og - Daniel, som alle er ganske forskjellige når alt kommer til alt, kan virke som en mutasjon før man lærer å skille dem ad, sånn om en sju åtte år. Men det har de felles; de er gode lekekamerater selv om de snart er voksne. Og de kan bygge lego, alle som en!
Bestemor er den beste til å lese bøker, hun kan dem nesten utenat, så bare spør henne om en historie når du kjenner for det!
Og så må jeg bare igjen få si velkommen til deg kjære lille venn, og gratulere deg med valg av familie! For bedre mamma, pappa og storebror enn du har valgt, det kan man ikke få! Samuel har fortalt om deg til alle han har møtt, og blir så stor av å bli storebror at han hopper rett over fireårsdagen sin og blir fem år førstkommende bursdag! Mammaen din er den morsomste, snilleste og fineste som finnes, og om du merker at hun blir litt streng er det bare å smile, så klarer hun ikke å la være å smile tilbake. Pappaen din er tålmodigheten selv, og så er han veldig flink til å leke ute! Og jeg vet også at rett over jordet fra huset du skal bo i, der bor det noen som gleder seg like mye som oss til å bli kjent med deg, og de kommer til å ta så godt i mot deg!

Sånn, det skulle være oss alle. Igjen, Trygve Olin, velkommen til oss!

Klem fra tante Maja

No comments: