Tuesday, February 28, 2012

Vinterferie, liksom

I to måneder har vi jobbet på litt ekstra for å få fem dager avspasering til guttenes vinterferie. Planen var at vi skulle ha lange formiddager med barneTV og påfølgende frokost før vi tok oss en skitur eller en tur på isen, med skøyter. Ut skulle vi i alle fall, hver dag. Og all den friske lufta skulle gjøre oss riktig så godt, hadde vi tenkt.

Men, det er jo ikke alltid ting går som planlang (det er ganske sjeldent ting går som planlagt, når jeg tenker med om). Så, da får vi gjøre det beste ut av det (det, er disse sjuke ungene med feber, som neppe blir friske nok til skitur før det er klart for å pakke skolesekken igjen).

Liste over det beste ut av det:
- Bake kanelsnurrer
- Tegne/male
- Lese
- Se film
- Lese litt til
- Drikke kakao

Ja ja, det kan jo godt kalles vinterferie, dette. Selv om det ikke ble helt som tenkt.

4 comments:

Julie said...

Ja, åsså kan man pakk sekken me kanelsnurran, å kakaoen, slæng me nån appelsina å pølse på termos...Åsså kan man pakk den ut igjen midt på stuagolve å ha piknik mens man ser film eller har høytlesning :)

Det e vinterferie d og ;)

maja said...

Julie, det er sant!

Håper det er fint med dere i Trondheim.

Stor klem nordfra

Julie said...

Feberen fant veien til Trondheim også den, men heldigvis er ferien over og ungene har holdt seg friske.

Men nå synes jeg vi har fått vår dose for en stund, og forventer ikke inntrykk av sykdom på lange, lange tider. Så gjenstår bare å se om realitetene svarer til forventingene ;)

Stor klem herfra også :)

maja said...

Godt å høre at du er frisk og rask igjen.