Tuesday, November 27, 2012

En hel dag til ferie, og en vask som viste seg å være til å stole på likevel.

Det var ikke vasken som var upålitelig, det var Posten. Vasken kom når den hadde lovet. Men mannen som svarte i telefonen for Bring (som er Den Nye Posten) mente bestemt at den ble sendt fram og tilbake mellom to byer midt i landet. Jeg lurte på om det kanskje bare var en feil i sporingssystemet, at det hadde fått en slags IT-Hikke, og at pakken med vasken i kanskje var i nærheten likevel. Men det var strengt tatt umulig, for det stod på skjermen at den var ute på vift. Ja, ja, de har litt å holde på med i Bring/Posten skjønner jeg. Vi har i alle fall en hvit vask som venter på å bli montert fast til kjøkkenbenken. Og godt er det!

I går stod jeg i mot fristelsen til å sparkle over det som måtte dukke opp når lyset kommer inn fra enda en ny vinkel. Og tam ta ta! Ferdig mala TV stue og gang/hall/aula i kjelleren! Supermann holder stand med gulv, og kjøkkenet kan snart skryte på seg å matche stua.

Ja! Og så kom baderomsinnredningene. De står pent og pyntelig på samme bad og venter på å bli pakket opp. Badekaret står på stua, vedovnen - i gangen og vi mangler bare ti pakker skifer.

Plan for dagen: Levere tilbake en fliskutter, bestille mer skifer og se om det blir glassplate under vedovnen før vi flytter inn.

Dagens utfordring: I dag skal vi bare glede oss til i morra!

Dagens motto: Pakking tar ikke så lang tid som mange skal ha det til!

(nei, jeg har ikke begynt)


No comments: