Sunday, September 12, 2010

velkommen

Til verden, og til oss, lille Daniel! Du har gjort det bra; for det første er det å bli født i dette landet nok det beste som kan skje enhver unge, når du i tillegg har valgt deg ut en av de fineste familiene som finnes lover dette bra for deg.

Noen tantetips på ferden.
- Du har en liten flokk søskenbarn som er veldig spente på å bli kjent med deg, de kan virke litt bråkete og rotete sånn med det samme, men de er ganske snille.
- Onkel Thomas har ikke blitt helt voksen, og elsker å leke, så ham kan du få med på alt mulig (fotball og lego-bygging er et sikkerstikk)
- Onkel Roy er den som er absolutt svakest for onkelungene sine (spør du ham, er du garantert postivit svar)(dette gjelder forsåvidt farfar også)
- Tante Marianne er best av alle på kake!
- Farmor strikker de fineste genserne man kan ønske seg (hun har sikkert en klar til deg allerede kjenner jeg henne rett).
- Pappaen din vil kanskje tro at du roter når du legger lekene dine rundt omkring (i ditt eget system), det vil garantert hjelpe med et smil og en klem når sånne misforståelser oppstår.
- Mammaen din tror at frisk luft hjelper for og mot det meste. Det har hun rett i.
- Storesøsteren din er veldig flink til å legge puslespill, lese bøker, tegne, male, bake og alle sånne ting som kan være greit for en lillebror å få hjelp til.

Lykke til Daniel, vi gleder oss til å bli kjent med deg!
Tanteklem

4 comments:

Thomas said...

Kan ikke annet enn å føye meg i rekken av gratulater!

Alle dine nærmeste er nevnt med fine ord, bortsett fra Tante Maja.
Hun dekker alle andre områder som vi andre ikke råder over, så om du ikke finner svar hos oss - Ta med en sjokoladebit å gå til Tante Maja, der får du svar.

maja said...

hahaha, det med sjokoladen stemmer. Men svarene, de kan la vente på seg ;)

Hanne said...

Å - var ikke det verdens søteste tantetipsliste??!

Gratulerer!

Gro said...

Gratulerer så masse til de fine bryggegjestene!