Wednesday, April 7, 2010

for den som ikke vet det: Unger vokser!

og så ble det sånn igjen. At ungene klager over trange ermer, sko, votter og hva det nå må være de skal ha på seg. Og mammaen (meg) sier "Neida! Slutt å tull, ta den på nå" Og så ser hun etterpå at, oi, den var kanskje litt kort i ermene ja, og sålen i skoen er en halv cm bak stortåa når vi omsider tar den ut for å måle.

Neste gang, da skal jeg komme dem i forkjøpet!

5 comments:

Lisa said...

Kanskje jeg skal sende deg en kopi av en artikkel som tar utgangspunkt i barns skjeve stortå, som følge av for små sko? Dette har de faktisk forsket på i Østerrike!

og så litt reklame: nå er det "Ponnypakke" på Eurosko, sko og sandaler til 499,-!

gunn said...

Stakkars småfotan som ikke får voks i det fri...

maja said...

Lisa, det er ikke så ille stelt med dem, (bare jeg som blir så overraska over at de skyter i været). Det er sko de ikke bruker, som jeg tror fortsatt passer, dem de bruker passer :)
Vi er litt kresen på sko (med en fysioterapaut til gudmortante blir man litt påvirka...), vi går for keen om sommeren og sorell og viking om vinteren... ser du salg på det noen plass så ROP UT, men takk for tanken :)

Tante: Blåbryggeliv gir fri-fot-voksing :)

Lisa said...

Hmm, personlig synes jeg sorell er en møkkasko, som er altfor varm og tett. Ikke sitter den spesielt godt på foten heller. Viking er super til en litt bredere fot, og ecco til en smalere.

Det er viktig at skoen er godt avstivet på midten, den skal ikke være myk nok til å kunne vris, det er bare til de aller minste. Og den skal ikke være for smal/spiss.

maja said...

hmmm, vi er veldig fornøyde med sorellen, vi.

Og vinkingen, men ecoo har vi bare prøvd i sandaler. Men de er gode.