Wednesday, January 6, 2010

Noen ganger er man rett og slett for langt unna

Min fine, flinke lillesøster bor på et lite sted, sammen med sin "lille Samuel" som han går for her i huset. (Eller for Odin sin del: "BitteLille Samuel")
Det er kaldt i dette landet om dagen, og det lille stedet hvor de bor er ikke noe unntak (det er når sant skal sies et kuldehøl av verste/beste sort).
I kveld gikk hun tom for ved. Heldigvis og takk og lov har hun snille folk rundt seg som kommer med ved i kveld (for nord i landet er det ikke langt å kjøre tre mil med ved når noen fryser, og så tre mil heim igjen og fyre videre til den gravide kjæresten sin som forhåpentlivis er varm og god :)

Noen ganger er man rett og slett for langt unna. Da er det godt å vite at det finnes besteforeldre, tanter, onkler, kusiner, fettere og gode venner som stiller opp når de trenger det, de to som vi er så glade i.

4 comments:

Lisa said...

Hæ? Er Boppi gravid?!

maja said...

Nei. Kjæresten til han som kom med ved. (Og kjæresten til broren til kjæresten til ham som kjørte ved) Og begge disse blir tremenning med Hemmeligheten, så vi blir MANGE! (Og det er akkurat så forvirrende for oss som for alle andre)

Kamilla said...

Jepp, det tar helt av. I tilleg har jeg nok et søskenbarn-søskenpar på farsiden (Siri og Jan Erik) som også begge venter barn i vår. Det vil ingen ende ta!

Lisa said...

BLIR mange? Dere ER mange.