Friday, May 21, 2010

fem smilefjes = Pirbadet

Vi fant noen billetter. Til Pir-badet. Og de går ut i midten av juni. For dem som ikke vet det, så koster det en liten formue å gå i Pir-badet, så man har ikke noe valg.
Og for å slå noen fluer i samme smekk hengte vi opp et ark på kjøleskapet. Et ark med dager og ruter på. Og for hver dag guttene bare er greie med hverandre tegner de en smilemann.
Jeg tenkte som så at vi kom til å rekke å bruke de billettene sånn akkurat. (Ja, de har kranglet ganske mye). Men, det tok seks dager. (For den som ikke har skjønt det, så er ikke jeg så fryktelig begeistret for badeland, uansett hvor de ligger).
Lykken var stor under kveldsmaten i går, da de skjønte at de hadde greid det, og vi kunne ikke utsette det til i midten av juni, når de hadde klart "det umulige".
Men Odin, han gledet seg mest til vi var ferdig med å være i Pir badet; "for da kan vi KRANGLE igjen!" sa han...

2 comments:

Lisa said...

Pirbadet er jo som å komme til himmelen for unger, så skjønner godt at favorittgeskjeften krangling kan utsettes noen dager ja!

Når Sakarias kjenner klorlukt, synes han det lukter veldig godt, for da lukter det Pirbadet!

maja said...

Vi hadde håpet på et litt mer varig resultat, men fem dager uten megling er vel verdt en tur til Himmel for ungene og ikke fullt så Himmel for mor.