Sunday, December 21, 2008

Blblblblblblblblblblblblblbl

Når min lillesøster var lita var hun veldig bestemt (det er hun enda). Og når noen snakket til henne og hun ikke ville høre på holdt hun hendene hardt for ørene, lukket øynene og sa blblblblblbl (sånn tungelyd) ganske høyt til vedkommende sluttet. Det virket.

Vi har valgt den samme taktikken til verden nå. Så i dag har vi:
- Bygd pepperkakeborg
- Pyntet pepperkakeborg
- Vasket vinduer og trapper
- Vasket klær (i vaskemaskinen Thomas skrudde opp i går, og riklet på ledninger og banket litt på der det så ut som man kunne banke uten å gjøre vondt verre)
- Kjøpt juletre

Dette er juleforberedelser for den som lurer. Vi later som alt er normalt med andre ord. Så når vi måler 39 i feber på Brage så sier vi bare "oi da, er du litt trøtt, gå og legg deg du, så blir det snart bra", og så fortsetter vi med juleforberedelser og planlegger å snike oss inn i jula uten at den merker det grann. Så det så. "blblblblblblblbl" Hæ?

1 comment:

Thomas said...

bllbllbllbllbll!

Kom det frem i teksten at vaskemaskinen faktisk fungerer?! Etter en halv dag med ganing og omstendig omsorg snurrer den nå rundt, dog på lånt tid.
Nei, det var ingen kloser av den typen som er mer kjent i en annen vaskemaskinreperasjonsoperasjon (jammen et langt ord - mon tro om det finnes i Det Store Norske..)