Monday, October 22, 2012

(blå)Mandag

I følge Wikipeida kan blåmandag betegne en dag hvor man har helt eller delvis fri. Jeg kjenner at en mandag med helt normal arbeidsmengde godt kan kalles blåmandag, for min del.
Helga som gikk var magisk! Og magi er som kjent uhyre slitsomt å få til. Vi var tjueto mennesker innom Det Stor Nye Huset i Den Bittelille Skogen, og seksten av disse var i full jobb med maling, sparkling, flislegging, ungepass, matlaging, bæring, måking og motivering for øvrig. Det var bare helt fantastisk å få dette løftet midt i innsatsperioden vår! Dugnad anbefales på det varmeste.

I går kveld hadde vi en oppdatering på framdriftsplanen og budsjett, og med noen justeringer her og der, skal dette holde. Vi må bare vente med garderobeskap og andre bagateller til over nyttår, men det må vel sies å være en bagatell. Timene på framdriftsplanen har justert seg fra 500 på den aller første (som vi laget uten å ha snakket med noen som kunne realitetsorientere oss) til godt over 700 i går kveld (etter å ha snakket med noen som i aller høyeste grad realitetsorienterte oss, og etter at vi selv skjønte at ikke en gang de hadde tatt nok i).

Plan for dagen: Filifjongen skal fuge og male (Slapp av, sparklingen er ikke ferdig, det kommer mer)

Dagens utfordring: Å gå fra seksten arbeidere til en.

Dagens motto: Etter dugnadshelg er mandagen Blå


2 comments:

Lisa said...

Når dagen er blå er allting godt (eller noe i den duren som de sier i blåfjell)

maja said...

Ja, det kjennes sånn i dag. Det kjennes ikke som å pusse tenner med en elektrisk tannbørste uten strøm!