Monday, October 1, 2012

Mandag og 62 dager å gå på.

Mandag. Guttene og filifjongen sov alt for lenge, litt av en måte å starte uka på. Det vil si, vi sov ikke så lenge, men vi ble liggende og skravle om jordas indre (vet dere egentlig hvor varmt det er der inne? 7200 grader! Det er jo helt sinnsykt!) og naboplanetene til jorda (eller, som Odin helt riktig påpeker, "det heter ikke jorda, mamma, det heter Tellus!"). Men etter å ha landet på kjøkkenet og spist frokost er vi klare for nye bragder i Melkeveien.

Dagen i går gikk nesten etter planen. Takk og lov for en SuperPappa og en Supermann! Grusen ligger der den skal, trappa kunne vært ferdig, (men fordi jeg stoler på folk som regner ut hvor mye plank vi trenger og hører på andre folk som forteller hvilke skruer vi trenger gikk vi tom får materialer og fikk ikke skrudd dekket fast), men masterboarden er skrudd fast i de gulvene de skal (bortsett for at det ble for få plater her også, men de kommer i dag). Og, tam ta ta! Vi er i gang med sparklingen!

Dagens plan: Supermann og SuperStorebroren skal trylle på plass varmekabler i yttergangen og på badet oppe. Filifjongen skal handle mangelvarer og sparkle sparkle sparkle (det vil si, det finnes en jobb inni her et sted, så det blir kanskje bare en sparkle)

Dagens utfordring: Å ikke få panikk selv om vi sa opp Lånehuset fra 1. januar (klokken ti på tolv i natt).

Dagens motto: Ingen grunn til panikk selv om man har sagt opp Lånehuset fra 1. januar.

No comments: